|
Samoopalacz , ale jaki? (KItka) |
|
|
Ja używam samoopalaczy garniera i nie mam wysuszonej skóry. Po dniu od nałożenia samoopalacza używam kremu z orzecha włoskiego, który przedłuża efekt opalenizny. (więcej...) |
|
|
jak pozbyć się plam na skóze po samoopalaczu? (GDA) |
|
|
kiedyś miałam taki problem, pomogła mi skórka od cytryny, wieczorem posmarowałam ręce, i rano problem prawie zniknął (więcej...) |
|
|
jak przygotować skórę pod samoopalacz (Iwona) |
|
|
Chciałabym wiedzieć jak przygotować skórę, aby samoopalacz nie zostawiał smug. Zależy mi na szybkim efekcie dlatego chciałabym użyć samoopalacza. (więcej...) |
|
|
samoopalacz na twarz (Ilonka) |
|
|
Hej, czy powinno sie stosować inne samoopalacze do twarzy, czy można te same co i do ciała? Chciałabym, żeby efekt był odpowiedni i nie było jakiś niechcianych niespodzianek na twarzy. (więcej...) |

Opalanie
W obecnych czasach oprócz typowych kąpieli słonecznych wyróżnia się także opalanie natryskowe oraz opalanie w solarium. Z tymi rodzajami opalania również należy uważać. Przed każdym opalaniem warto posmarować skórę odpowiednim kremem.
Kosmetyki to grupa specyfików przeznaczonych do pielęgnacji naszego ciała, co oznacza równocześnie, że nie są przeznaczone do leczenia. Substancje te, są używane w kontakcie z różnymi częściami naszego ciała np. skórą, włosami, paznokciami, wargami, zębami oraz zewnętrznymi narządami płciowymi.
Tatuaż
Tatuaż wiąże ze sobą kilka kwestii, o których warto wiedzieć, przed wyborem właśnie takiej ozdoby ciała. Uwagi te, mogą wydać się oczywiste, aczkolwiek nie raz i nie jednemu zdarzyło się, że decyzja została podjęta pochopnie, poczym zabrakło funduszy na usunięcie już niechcianego tatuażu.